2-daagse Workshop voor zwangere partners

Birthing from Within 18 en 19 april 2020

Ignite the inner wisdom and natural power to birth

In de workshop Birthing from Within, is er ruimte voor alle aspecten die een natuurlijke geboorte versterken en het tot een ontspannen, liefdevolle, wonderlijke en onvergetelijke gebeurtenis maken:

  • wij spreken de spirituele en natuurlijke seksuele kracht aan die vrouwen hebben voor een bewuste en natuurlijke geboorte. Een authentiek en liefdevol contact met het eigen lichaam is een uitnodiging om je over te geven aan de natuurlijke en zeer functionele flow van de hormonen die het geboortepoces voorbereiden en begeleiden. Schaamte en onverwerkte traumas kunnen dan naar boven komen. Door die aan te gaan en te helen in de workshop, voorkom je dat zij ‘open worden getrokken’ bij de geboorte.
  • het uitnodigen van contact en intimiteit met je partner. Op het moment dat de weeën zich aankondigen en een vrouw zich naar binnen keert, is het belangrijk dat haar partner weet hoe zij zich veilig kan voelen, de bewegingen van haar lichaam kan volgen en ondersteunen, het contact en de intimiteit in stand kan houden ook binnen een medische setting.
  • contact met jullie kindje zowel spiritueel, emotioneel als lichamelijk zodat je kind de geboorte kan bepalen en jullie daarin optimaal samenwerken
  • het helen en herschrijven van geboorte imprints

Meer informatie volgt binnenkort.

Deze tweedaagse workshop vindt plaats op zaterdag en zondag 18 en 19 april 2020 van zaterdag 10.00u tot en met zondag 17.00 uur inclusief de zaterdagavond.

Deze workshop wordt gegeven door Joanne van Wijgerden en Annick Burger
Kosten 325 euro per persoon inclusief koffie, thee en snacks, de lunch is een potluck( ieder neemt iets vegetarisch mee, voor het avondeten wordt gezorgd)
De workshop is in De Open Ruimte in Almere

Resoneert dit met je?
X