Energetische energie

Energetische energie sessies

Binnen mijn praktijk ben je van harte welkom als je verder wilt verdiepen met energetische energie. Tijdens mijn sessies staat energetisch werk centraal. Op deze manier creëer je meer lichaamsbewustzijn en open je je voor je eigen multidimensionaliteit. Energetische energie kan toegepast worden bij verschillende aspecten. Deze manier van heling geeft je meer daadkracht en vertrouwen in jezelf. Samen met jou breng ik je naar een hoger niveau van bewustzijn.

Energetische energie werkt in op alle velden die te maken hebben met jou als persoon. Daarbij kun je denken aan het veld van jouw fysieke lichaam, maar ook je gedachten en emoties spelen daarbij een grote rol. Er kan gebruik worden gemaakt van energetische energie om diverse obstakels op je levenspad op te lossen. Daarbij kun je denken aan angsten, een burn-out of leren van jezelf te houden en meer in het nu te leven. Als ervaren energetisch therapeut voorzie ik je dan ook graag van de juiste ondersteuning.

Ons bewust zijn van wat we voelen en wat de onderliggende oorzaak daarvan is, is niet altijd vanzelfsprekend. Zo kan het zijn dat je hinder ondervindt van een blokkade, zonder dat je een duidelijke aanleiding hebt over het waarom. Het creëren van meer lichaamsbewustzijn kan daarbij helpen. Aan de hand van energetische energie help ik je daar dan ook graag bij.

Energetische energie

Heling door middel van energetische energie

Deze vorm van energie of energetisch werk in het algemeen, kijkt naar wie jij bent als persoon. Daar hoort je spiritualiteit bij, maar ook je emotionele en fysieke balans. Energetische energie zorgt ervoor dat jij je meer bewust bent van wat je voelt. Je bent in staat om je meer en makkelijker open te stellen, waardoor je weer gaat vertrouwen op je intuïtie.

Binnen mijn praktijk ben je dan ook van harte welkom als je door middel van een energetische energie sessie nog meer bewustzijn wilt ervaren in je lichaam en geest. Ook als je graag een workshop voor vrouwen bij wilt wonen sta ik voor je klaar. Dat kan zijn omdat je meer wilt weten over conscious birthing of sacred sexuality.

Daarnaast kan een energetische energie sessie je voorzien van de ondersteuning die je nodig hebt bij een burn-out, of omdat je trauma’s uit het verleden op de juiste manier wilt verwerken en oplossen. Je leert weer van jezelf te houden zoals je bent. Daardoor durf je weer te vertrouwen op de keuzes die je maakt. Dit doe je weloverwogen en bewust. Energetische energie leert je ook om je eigen multidimensionaliteit te omarmen.
Als je hooggevoelig bent, heel sensitief of heldervoelend, dan is het niet altijd eenvoudig om je weg in de maatschappij te vinden. Soms onderdruk je het en pas je je aan aan je omgeving met als effect dat je ervaart dat je niet echt leeft of dat je bijvoorbeeld depressief bent. Met subtiel energetisch werk maken we contact met jouw sensitiviteit en onderzoeken we hoe sensitiviteit je leven kan verrijken ipv verarmen.

Resoneert dit met je?
X