Lichaamsbewustzijn

Meer lichaamsbewustzijn creëren

Als jij je meer bewust wilt zijn van het leven dat je leeft, sta ik graag voor je klaar op het gebied van lichaamsbewustzijn. Vanuit mijn praktijk verzorg ik dan ook diverse sessies en behandelingen waarbij een optimale lichaamsbewustzijn centraal staat. Als ervaren therapeut voorzie ik je dan ook altijd van een professionele ondersteuning welke geheel op jouw hulpvraag wordt afgestemd.

In het dagelijks leven functioneren we regelmatig op de automatische piloot. We denken niet echt na over de dingen die we doen en voelen. Dat heeft veelal te maken met routine en het verliezen van de verbinding met jezelf. Dit kan veroorzaakt worden doordat we ons dagelijkse patroon afwerken zonder daarbij na te denken. Daarbij mis je niet alleen de signalen die de omgeving afgeeft, maar ook die van je eigen lichaam. Je verliest het contact met je lichaam en de dingen die het je duidelijk wil maken.

Daardoor kan er op den duur een verstoring in zowel de fysieke, emotionele en mentale balans plaatsvinden. Lichamelijke of geestelijke klachten zijn daarvan het directe gevolg. Aan de hand hand van een professionele ondersteuning voorzie ik je dan ook graag van een begeleiding waardoor je meer lichaamsbewustzijn kunt creëren.

Lichaamsbewustzijn

Lichaamsbewustzijn vergroten met professionele ondersteuning

Door je te verdiepen in lichaamsbewustzijn, leer je te luisteren naar je lichaam. Daardoor durf je weer te vertrouwen op je eigen inzicht en intuïtie. Ook je persoonlijke ontwikkeling wordt daardoor op een positieve manier beïnvloedt. Je voelt jezelf niet alleen daadkrachtiger, maar ook fysiek en mentaal beter in balans. Als we de signalen van ons lichaam negeren of als we ons hier niet voldoende bewust van zijn, kunnen er diverse lichamelijke klachten optreden. Daarbij kun je denken aan spanningen of stress.

Maar, ook vermoeidheid en hoofdpijn kan een oorzaak zijn van een verminderde lichaamsbewustzijn. Als ervaren therapeut ben je bij mij ook van harte welkom als je deel wilt nemen aan een workshop voor vrouwen. Daarbij ben je natuurlijk altijd verzekerd van een op maat gemaakte en persoonlijke begeleiding. Ook voor diverse soorten energetisch werk sta ik voor je klaar. Mijn energetische energie sessies zijn geschikt voor iedereen die onbalans of een verminderd bewustzijn ervaart in zijn of haar leven.

Samen met jou ga ik op zoek naar meer verbinding en balans. Zo durf je weer te vertrouwen op je innerlijke gevoel en leer je jezelf omarmen. Neem vrijblijvend contact met mij op als je meer wenst te weten over lichaamsbewustzijn, een workshop voor vrouwen of energetisch werk. Ik beantwoord je vragen graag.

X