Lichaamsbewustzijn

Gronden in je eigen lichaam

Jouw lichaam is super intelligent en aangesloten op het Bronbewustzijn of welk begrip voor jou spreekt. Jouw lichaam heeft daarmee een groot zelfhelend vermogen. Maar oude gedachtepatronen of opvattingen over jezelf kunnen het lichaam zodanig beperken dat de energie doorstroming geblokkeerd wordt. En de blokkades houden de gedachten over jezelf in stand als in een vicieuze cirkel.

In een sessie werken we met dit lichaamsbewustzijn door het aan te spreken, het te erkennen en opnieuw te programmeren. Dat is een intens proces waar je het vaak heel warm van krijgt. Hoe warmer hoe meer jouw vitale energie door je lichaam stroomt en alles van wie je bent in het Nu brengt.
Het energetisch werk is iets wat jijzelf in jezelf aanzet. Ik creeer de voorwaarden en help je dat jouw lichaamsenergie volop gaat stromen. Je bent op een fijn manier in je lichaam gegrond.

Energie en bewustzijn zijn nauw met elkaar verbonden. Als energie weer stroomt, geeft je dat nieuwe inzichten, nieuw bewustzijn over wie je bent. En altijd verhoogt dit werk je liefdesveld. Liefde voor jezelf, voor de ander en het geheel.