Kom naar deze dagen om jezelf in andere hoedanigheden te ontmoeten. Laat je raken en verwonderen door wie jij nog meer bent. In deze tweedaagse is tekenen het middel om contact te maken met de verschillende delen van je eigen en elkaars multidimensionele zelven. Soms communiceren deze zelven met ons via ons innerlijk kind soms via ons Hoger Zelf. Ook al geven wij het verschillende namen zoals andere zelven, hybride zelven, hybride kinderen of begeleiders, wij zijn het.

Wij openen de multidimensionele velden met klank, dans en aanraking en van daaruit tekenen wij. Tekenen is de meest bijzondere tool om dat wat onbewust in ons is, naar buiten te brengen en ons te spiegelen. De multidimensionele energie van de tekening spiegelt ons wie wij nog meer zijn en de energie van de tekening geeft meer informatie en opent gevoelslagen in je waardoor herinnering en erkenning aan jezelf (en je andere zelven) makkelijker is. Hoe meer gevoel je toestaat, hoe meer de multidimensionele velden dieper gronden in je lichaam. Zo kun je ook een breder spectrum van multidimensionaliteit leven in je dagelijks leven.
En tekenen als tool kun je uiteraard ook toepassen in je eigen praktijk.

Deze tweedaagse past binnen een cyclus van werken met multidimensionaliteit, maar kan ook apart gevolgd worden.

Als therapeut werken met multidimensionele velden is werken met en vanuit je eigen ervaringsvelden. Dus de diepte van jouw eigen ervaring geeft ruimte aan de diepte van de ervaring van je cliënt. Jouw trillingsveld is de basis van liefde, vertrouwen en ‘het laten gebeuren (allowance)’ waardoor een cliënt haar/zijn eigen ervaring heeft. Dat gebeurt puur vanuit ‘intuitive allowance’. Door met elkaar en door in de groep te werken, verruim je de opening of activering van je eigen multidimensionele lagen.
Achteraf geven we betekenis aan de ervaring en maken de vertaling naar het ‘dagelijkse’ leven. En uiteraard hoe je cliënten hierin begeleidt

Doel van deze dagen is dat je niet alleen je eigen multidimensionaliteit dieper leert ervaren en verruimen, maar dat je ook leert kennen wat jouw (healing) kwaliteiten zijn vanuit jouw multidimensionele velden en hoe jij dus het liefst met cliënten werkt zodat het voor jou (en je cliënt) een moeiteloze ervaring is wat je eigenlijk niet eens als werk kunt betitelen (je bent achteraf wel moe van deze lichtverschuivingen hoe moeiteloos je ook werkt).
Ieders expressie van multidimensioneel werk is wat jij weet vanuit de jij in de andere dimensies en vanuit andere sterrenafstemmingen en wat zich verder door jou heen wil ervaren zoals walk-in, braided walk-in, andere zelven. Liefde is altijd de sleutel tot heling en heelheid.

Deze workshop wordt gegeven door Joanne in samenwerking met Elaine von Nuding (Helena Serafina): helenaserafina.com. Helena is een multidimensionele empath en heeft door haar grote helderziendheid toegang tot vele werkelijkheden tegelijkertijd en leeft in deze verschillende werkelijkheden. Zij is zeer telepathisch en heeft een passie voor co-creatie en co-living. Liefde, waardering en dankbaarheid zijn haar sleutelwoorden in alles wat zij doet. Lees meer over haar op deze link: Star Global Family.

Data en kosten:

Data: Zondag 3 en maandag 4 februari 2019
Plaats: het 5D Centrum, Pr. Margrietstraat 19 D,  Arkel.  Voor parkeren Dr.H. de Vriesplein.
Kosten: 245 euro

Inbegrepen: koffie, thee en tekenmateriaal (je bent uiteraard welkom je eigen tekenmateriaal mee te nemen)
Lunch: graag iets vegetarisch meenemen voor een potluck (delen met elkaar)

X