Omarm je Multidimensioaliteit 5 en 6 februari 2022

twee dagen om je te laten raken en verwonderen en je multi dimensionale zijn te ontdekken

Ontmoet jezelf in andere hoedanigheden

In deze tijd willen meer mensen contact maken met hun multidimensionaliteit. Voor de een betekent dit een helder contact met je intuïtie, voor een ander betekent het contact met je sterrenfamilie en voor een andere betekent dit contact met andere zelven. Multidimensionaliteit is dat je niet alleen communiceert met woorden, maar met de energie achter de woorden. Die energie drukt zich uit in licht(taal), klank of ervaar je als kleur. 

Ons lichaam is de directe entree naar onze multidimensionaliteit. In en o ons lichaam zijn talloze energielichamen die zowel de ervaring van al onze aardse incarnaties omvat, als onze galactische velden. In het openen van je multidimensionaliteit, maak je contact met bepaalde energetische lichtlichamen. Die bevatten informatie. Op het moment dat je vanuit een bepaalde frequentie contact maakt met een lichtlichaam, komt ook de herkenning en vaak herinnering terug. Soms alleen als een diep gevoel van herkenning en liefde, soms met beelden. Dat verschilt ook van persoon tot persoon.

Behalve galactische velden waar wij onze sterrenfamilie ontmoeten, zijn er ook interdimensionale velden. Daar ontmoeten wij ons draken zelf, de meermin of meer, de dolfijn, de walvis, het elfenrijk of kabouters. Wij zien het vaak als delen buiten ons zelf, maar het zijn delen van ons, van wie wij nog meer zijn.

In deze twee dagen gaan wij contact maken met onze multidimensionale energie. Klank, dans en aanraking en tekenen zijn manieren om contact te maken met onze energetische lichtlichamen en deze te activeren. Ook sessies in tweetallen of de in de groep openen onze multidimensionaliteit.

Deze tweedaagse in zowel voor therapeuten die zich meer vanuit hun multidimensionaliteit willen werken als voor mensen die verlangen om zichzelf op nieuwe lagen te ontdekken.

Doel: je eigen multidimensionaliteit dieper ervaren en verruimen

Doel van deze dagen voor deelnemende therapeuten is dat je niet alleen je eigen multidimensionaliteit dieper leert ervaren en verruimen, maar dat je ook leert kennen wat jouw (healing) kwaliteiten zijn vanuit jouw multidimensionele velden en hoe jij dus het liefst met cliënten werkt zodat het voor jou (en je cliënt) een moeiteloze ervaring is wat je eigenlijk niet eens als werk kunt betitelen.
Ieders expressie van multidimensioneel werk is wat jij weet vanuit de jij in de andere dimensies en vanuit andere sterrenafstemmingen en wat zich verder door jou heen wil ervaren zoals walk-in, braided walk-in, andere zelven. Liefde is altijd de sleutel tot heling en heelheid.

Als je deze tweedaagse als therapeut volgt:

Als therapeut werken met multidimensionele velden is werken met en vanuit je eigen ervaringsvelden. Dus de diepte van jouw eigen ervaring geeft ruimte aan de diepte van de ervaring van je cliënt. Jouw trillingsveld is de basis van liefde, vertrouwen en ‘het laten gebeuren (allowance)’ waardoor een cliënt haar/zijn eigen ervaring heeft. Dat gebeurt puur vanuit ‘intuitive allowance’. Door met elkaar en door in de groep te werken, verruim je de opening of activering van je eigen multidimensionele lagen.
Achteraf geven we betekenis aan de ervaring en maken de vertaling naar het ‘dagelijkse’ leven. En uiteraard hoe je cliënten hierin begeleidt.

 

Praktische informatie:

Data: zaterdag 5 en zondag 6 februari 2022
Plaats: Het Lichtschip, Ubuntulaan 31, 1349EH Almere en/ of Rumilaan 30, 1349 EB Almere.
Kosten: 245 euro

Inbegrepen: koffie, thee en tekenmateriaal (je bent uiteraard welkom je eigen tekenmateriaal mee te nemen)
Lunch: graag iets vegetarisch meenemen voor een potluck (delen met elkaar)

Wil je meer weten, of je opgeven?

Neem contact met mij op >>