Over Joanne

Met passie voor multidimensionaliteit, sacred sexuality en conscious birthing

Joanne ‘s werkleven is grotendeels een uitdrukking van wie zij is. Haar huidige passie is multidimensionaliteit, sacred sexuality, soundhealing en conscious birthing: het ondersteunen van ouders in alle fasen van pre-conceptie, zwangerschap en geboorte om nieuwe zielen een liefdevolle en bewuste start te geven. Zij is een energetische doula.

Joanne is zeer vertrouwd met het veld van de opgevaren meesters, kosmisch en galactisch bewustzijn, leven in liefde en overgave aan wat door jou heen wil indalen op aarde en dieper wil integreren in het lichaam. 

Joanne werkt lichaamsgericht, ook waar multidimenisonaliteit speelt. Het fysieke lichaam wil meer doorlaatbaar zijn voor onze multidimensionele energieen. Dat maakt onze ervaringswereld en realiteit in het hier en nu ruimer. Dit wil gevoeld en geleefd worden door ons en door jou. Steeds meer mensen willen op grond van een gevoel van herinnering (soms heimwee) of op basis van eigen ervaring hun multidimensionaliteit onderzoeken en leven.

Joanne werkt diepgaand, energetisch en lichaamsgericht met trauma release rondom geboorte, seksueel misbruik en andere trauma’s. 

Joanne is een transmitter en co-creator van holografische velden. Zij noemt zichzelf een soort kosmische bibliotheek waardoor mensen met wie zij samenwerkt, contact krijgen met hun andere zelven of galactische (familiaire) beings. Zij is ook een alchemist. De Healing Arts Liquid Light Frequencies zijn daar een uitdrukking van.

Joanne houdt van reizen. Alle werelddelen heeft zij bezocht. Een favoriete bestemming is Mount Shasta, Californie, naar het familie huis Telosia, een sanctuary met 10 hectare land. Dit is eigendom van Jaap en Joanne en John en Elaine.
Yoga en dansen houdt Joanne al die jaren lenig en dicht bij haarzelf.

Joanne heeft drie keer een periode van inkeer en heling mee gemaakt in haar leven. Eerst als puber met een periode van depressie en anorexia. Na drie bevallingen in drie jaar tijd, een eigen huis kopen en intensief werk als management-consultant, heeft zij ME gekregen.  Dit vroeg om een herstelperiode van twee jaar en opbouwen van nieuw werk als healer, facilitator, therapeutisch opleider en alchemist.
In 2015 heeft zij huidkanker gekregen. Een lang sabbatical was nodig om de weg naar gezondheid te vinden op een natuurlijke manier met dieet, healing en rust.
Sinds september 2017 is zij weer volop aan de slag met workshops, energetische sessies, het project Live-to-Be in Almere-Oosterwold, Telosian Community in de US en Conscious Birthing en het assisteren van tantra workshops.

Last but not least: het is een ‘privilege’ om met je kleinkinderen te zijn .

Joanne van Wijgerden is in 1998 begonnen met het creëren van de Healing Arts Liquid Light Frequencies. Dit zijn middelen die mensen activeren in hun multidimensionele velden, in inzicht en bewustzijn en zelfgenezend vermogen. Zij noemt zichzelf een alchemist en klankhealer. In het onderzoeksproces hoe zij deze middelen kon manifesteren, kwam zijzelf in contact met haar eigen multidimensionaliteit. De Liquids zijn gebaseerd op lichtgeometrie met een Arcturiaanse achtergrond. Ook graancirkels worden vaak gecreëerd door Arcturiaanse beings.

Vanaf 1990 werkt Joanne als energetisch therapeut. Haar achtergrond is Universiteit van Wageningen met hoofdvakken communicatie en bedrijfskunde en een bachelor in gezondheid en voeding. Daarna heeft zij het ITIP gedaan met een training als energetisch therapeut. Vanaf haar studietijd geeft zij workshops. Dit heeft zij eerst in bedrijfsverband gedaan als management-consultant. Haar favorieten waren cultuurveranderingstrajecten en outdoor training. Vanaf 2000 is zij therapeuten en vervolgens ook docenten gaan opleiden in het werken met de Liquids en multidimensionele velden. Vanaf 2011 heeft zij samengewerkt met Elaine von Nuding (Helena Serafina) in de meeste workshops rondom hybride velden, multidimensionaliteit en kindercoaching in Nederland, United Kingdom en de U.S..

Elaine en Joanne organiseren vanaf 2015 reizen o.a. naar Zuid-Frankrijk en Mount Shasta (US). Deze zijn te vinden op Telosiancommunity.com. Op deze website staan ook de uitgebreide verslagen en beschrijvingen van de Hybrid Children Frequencies, een van de Healing Arts dozen.

Joanne woont een deel van het jaar in Mount Shasta waar de multidimensionele energie (Inner Earth o.a. Telos en Agartha) onderdeel is van het dagelijks leven.

Sinds 20 jaar begeleidt zij kinderen die hooggevoelig zijn, met heldere vermogens en met autisme en aanverwante ‘etiketten’ die in het gangbare maatschappelijke veld vaak niet herkend worden in het achterliggende verhaal waardoor deze kinderen zich niet (h)erkend en geholpen voelen door deze instanties.

Voor jongeren heeft Joanne met Elaine en hun beide partners van 2012 -2016 een twaalftal zomer-en winterkampen georganiseerd in Nederland, Noorwegen en Engeland. Op de website Star Global Family kun je de achtergrond lezen.

Samen met haar partner en een aantal jong volwassenen heeft zij in 2016 Live-to-Be opgericht in Almere-Oosterwold: een community voor jongeren die een periode zichzelf willen ontdekken in een vrij veld waar gevoeligheid en multidimensionaliteit gronding krijgt en jongeren helpt om nieuwe doorvoelde keuzes te maken in hun leven.

Joanne geeft jaarlijks les aan de SOL, School of Life en verzorgt o.a. de Masterclass voor vijfdejaarsstudenten.

Sinds 2018 is Joanne een nieuwe loot aan haar levensboom aan het manifesteren: Conscious Birthing. Begeleiding van vrouwen en hun partners in het proces van preconceptie, zwangerschap en geboorte met individuele begeleiding en workshops. Joanne is ook doula. Hierin werkt zij samen met Dorrit Huppes en Annick Birger.

Na een verdiepende periode in tantra in de klassieke vorm, assisteert Joanne nu met haar partner bij House of Tantra,  deze workshops worden ook in Nederland gegeven.