Over Joanne

Met passie voor innerlijke alchemie, multidimensionaliteit, vrouwenkracht, sacred sexuality en conscious birthing

Joanne ‘s werkleven is grotendeels een uitdrukking van wie zij is. Haar huidige passie is innerlijke alchemie, multidimensionaliteit, vrouwenkracht, sacred sexuality, soundhealing en conscious birthing: het ondersteunen van ouders in alle fasen van pre-conceptie, zwangerschap en geboorte om nieuwe zielen een liefdevolle en bewuste start te geven. Zij is ook (energetische) doula.

Joanne werkt lichaamsgericht, ook waar multidimensionaliteit speelt. Het fysieke lichaam wil meer doorlaatbaar zijn voor onze multidimensionele energieen.
Dat is een proces van innerlijke alchemie. Joanne heeft vanaf 2000 de Healing Arts Liquid Light Frequencies ontwikkeld. (healingarts.nl)
Deze lichtfrequenties zijn alchemistische frequenties, in deze fysieke flesjes, ter ondersteuning van bewustzijn en zelfhealing.
In deze tijd is Joanne gericht om direct met het lichaam te werken: innerlijke, embodied alchemie

Ons lichaam en ons DNA is geprogrammeerd voor een proces van volledige verlichting en leven in 5D en hoger. In deze tijd zijn wij toe aan het werkelijk herinneren en activeren van onze goddelijke blauwdruk en het transformeren van ons fysieke lichaam naar een plasma lichaam. Dat is een hogere staat van frequentie dan ons materiele lichaam en als zodanig vanzelfsprekend gezonder, bewuster en heeft meer subtiele vermogens.

 

 

Joanne is een transmitter en co-creator van holografische velden. Zij noemt zichzelf een soort kosmische bibliotheek waardoor mensen met wie zij samenwerkt, contact krijgen met hun heldere vermogens, hun intuitie, andere zelven of hun galactische familie.

Joanne is zeer vertrouwd met het veld van de opgevaren meesters, kosmisch en galactisch bewustzijn, leven in liefde en overgave aan wat door jou heen wil indalen op aarde en dieper wil integreren in het lichaam.

Joanne werkt diepgaand, energetisch en lichaamsgericht waar nodig met trauma release rondom geboorte, seksueel misbruik en andere trauma’s.

Thema’s rondom Vrouwenkracht en Sacred Sexuatlity hangen nauw samen met vrijheid, vergroten van ons lichtbewustzijn, contact met ons lichaam als man of vrouw. Wij hebben een onvoorstelbaar prachtig lichaam dat in samenhang met ons emotionele lichaam ons zoveel bijzondere ervaringen geeft bij conceptie, geboorte, sexualiteit. Het is Joanne’s grote passie om dat zelf maximaal te ervaren en anderen hierin te helpen openen.

Joanne houdt van reizen. Alle werelddelen heeft zij bezocht. Een favoriete bestemming is Mount Shasta, Californie, naar het familie huis Telosia, een sanctuary met 10 hectare land. Dit is eigendom van Jaap en Joanne en John en Elaine.
Yoga en dansen houdt Joanne al die jaren lenig en dicht bij haarzelf.

Joanne heeft drie keer een periode van inkeer en heling mee gemaakt in haar leven. Eerst als puber met een periode van depressie en anorexia. Na drie bevallingen in drie jaar tijd, een eigen huis kopen en intensief werk als management-consultant, heeft zij ME gekregen.  Dit vroeg om een herstelperiode van twee jaar en opbouwen van nieuw werk als healer, facilitator, therapeutisch opleider en alchemist.
In 2015 heeft zij huidkanker gekregen. Een lang sabbatical was nodig om de weg naar gezondheid te vinden op een natuurlijke manier met dieet, healing en rust.
Sinds september 2017 is zij weer volop aan de slag met workshops, energetische sessies, het project Live-to-Be in Almere-Oosterwold, Telosian Community in de US en Conscious Birthing

Last but not least: het is een ‘privilege’ om met je kleinkinderen te zijn .

Achtergrond

Joanne van Wijgerden is in 1998 begonnen met het creëren van de Healing Arts Liquid Light Frequencies. Dit zijn middelen die mensen activeren in hun multidimensionele velden, in inzicht en bewustzijn en zelfgenezend vermogen. Zij noemt zichzelf een alchemist en klankhealer. In het onderzoeksproces hoe zij deze middelen kon manifesteren, kwam zijzelf in contact met haar eigen multidimensionaliteit. De Liquids zijn gebaseerd op lichtgeometrie met een Arcturiaanse achtergrond. Ook graancirkels worden vaak gecreëerd door Arcturiaanse beings.

Vanaf 1990 werkt Joanne als energetisch therapeut. Haar achtergrond is Universiteit van Wageningen met hoofdvakken communicatie en bedrijfskunde en een bachelor in gezondheid en voeding. Daarna heeft zij het ITIP gedaan met een training als energetisch therapeut. Vanaf haar studietijd geeft zij workshops. Dit heeft zij eerst in bedrijfsverband gedaan als management-consultant. Haar favorieten waren cultuurveranderingstrajecten en outdoor training. Vanaf 2000 is zij therapeuten en vervolgens ook docenten gaan opleiden in het werken met de Liquids en multidimensionele velden. Vanaf 2011 heeft zij samengewerkt met Elaine von Nuding (Helena Serafina) in de meeste workshops rondom hybride velden, multidimensionaliteit en kindercoaching in Nederland, United Kingdom en de U.S..

Sinds 20 jaar begeleidt Joanne kinderen die hooggevoelig zijn, met heldere vermogens en met autisme en aanverwante ‘etiketten’ die in het gangbare maatschappelijke veld vaak niet herkend worden in het achterliggende verhaal waardoor deze kinderen zich niet (h)erkend en geholpen voelen door deze instanties.

Voor jongeren heeft Joanne met Elaine en hun beide partners van 2012 -2016 een twaalftal zomer-en winterkampen georganiseerd in Nederland, Noorwegen en Engeland. Als gevolg hierop heeft Joanne met haar partner Jaap in 2016 Live-to-Be opgericht in Almere-Oosterwold: een community voor jongeren die een periode zichzelf willen ontdekken in een vrij veld waar gevoeligheid en multidimensionaliteit gronding krijgt en jongeren helpt om nieuwe doorvoelde keuzes te maken in hun leven.

Joanne geeft jaarlijks les aan de SOL, School of Life en verzorgt o.a. de Masterclass voor vijfdejaarsstudenten.

Joanne heeft een groot aantal bijscholingen gevolgd in de laatste 7 jaar:
7 jaar tantra workshops in de klassieke tantra inclusief assistentschap al die jaren
‘Consicous healing’ en ‘Ancestral healing’ van Thomas Hubl.
The Stargate Experience: The superconscious inner chils, Becoming superconscious, Into the void en nog een tiental workshops
Vivian Chauvet: Healing Arts program
Liz Koch: the Psoas