Plasma sessies

Heling, zelfgenezing, bewustzijn met ondersteuning van de Theraphi

Plasma sessies

Een plasma sessie houdt in dat je in een periode van een half uur maximaal twee keer tussen twee plasma lampen zit. Het plasma veld brengt je lichaam naar een nulpuntsenergie en ondersteunt zo in een proces van diepgaande heling. Je kunt een intentie zetten of het plasma veld gaat aan de slag met dat deel van jou wat uit balans is. Dat kan zowel mentaal, emotioneel of lichamelijk zijn. Ook ondersteunt het plasmaveld je bij het verhogen van bewustzijn en je helder waarnemende vermogens.

 

Hoe werkt een plasma veld?

Ons fysieke lichaam bestaat uit materie. Plasma is anti-materie en wij zijn meer plasma veld dan materie. Je kunt het een voorstadium van materie noemen of de blauwdruk van materie. Bij heling kun je direct in het fysieke lichaam werken of  in jouw plasma- ofwel energetisch veld. Een onbalans kun je makkelijker aanpakken in jouw plasmaveld omdat dit nog heel vloeibaar en veranderbaar is (het Engelse woord ‘maleable’). De verandering in het plasmaveld werkt door in de materie, dus in het fysieke lichaam.

Een plasma sessie is sterk ontgiftend en werkt ontspannend. Na een sessie is het belangrijk een paar dagen veel water te drinken. Mensen met ingrijpende fysieke klachten zijn heel moe en hebben rust nodig na een sessie. Ook kunnen er inzichten en emotionele reacties zijn.

Wie meer wil weten over het plasma apparaat: www.theraphi.com.