Sessies – Zwangerschap

Zwanger worden, zwanger zijn en moeder worden – ruim trauma’s op die je daarbij in de weg staan

Conceptie

Soms wil je graag zwanger worden, maar voel je dat je er nog niet klaar voor bent omdat jij en je lichaam nog dingen op willen ruimen. Dit kan gaan over de vrouwenlijn waarin jij geboren bent, je eigen geboorte, seksuele ervaringen die eerst om heling vragen, contact met je baarmoeder of contact met de incarnerende ziel.
In deze sessies werken we met je lichaam en jouw zelfgenezend vermogen om ervaringen te helen en te herschrijven wij die vanuit het bewustzijn van het hier en nu.
Soms is er een dilemma bij een van de partners of tussen de partners. Dan onderzoeken we de onderliggende thema’s en helen die en werken wij aan aspecten van ‘sacred sexuality’ om een welkom veld voor jullie kindje te creëren.

Voorbereiding op de geboorte

Als je zwanger bent, heb je niet automatisch vertrouwen in het verloop van de bevalling. In een sessie onderzoeken wij de eventuele traumas die in jouw lichaam zijn opgeslagen met energetisch werk. Door het vergroten van je lichaamsbewustzijn en het activeren van je seksuele energie creeer je een basis voor een fijne bevalling.

Andere thema’s voor een sessie: contact maken met het bekken en de vagina als portal voor de geboorte, geluid maken, het oergevoel van bevallen, moeder instinct, vertrouwen in en contact met het natuurlijke weten van je lichaam maar ook een lichtkanaal creëren voor de baby, de baby welkom heten in het fysieke, samenwerken met de ziel die kiest om jouw dochter of zoon te zijn enzovoort.

Moeder zijn

In deze sessie versterken wij het contact met jou als moeder en je moederrol. Ook hier onderzoeken we eventuele traumas uit je eigen kindertijd of uit andere levens die je rol als moeder in de weg staan.

Wij maken o.a. contact met jou als moeder in andere levens en met het veld van de universele moederenergie. Zo vind je in jezelf de basis voor een moederschap zoals het voor jou helemaal kloppend voelt.
Soms wil je contact maken met je kindje niet door een echo, maar door contact te maken met de ziel van je kindje. Dan werken we met het kindje in zijn andere multidimensionale zelven of we kijken naar eerdere relaties tussen jullie er vanuit gaande dat je in verschillende levens of leefsferen verschillende relaties hebt met elkaar zoals broer-zus, moeder-kind, leraar-leerling enz.

Ook kijken we waarom deze ziel jou als moeder gekozen heeft en werken we met klank en trilling om dit veld te versterken.

Doula bij jouw bevalling

In de reeks van sessies die ik aanbied, wil ik ook aanbieden dat ik bij de bevalling aanwezig ben als energetische doula. Bevallen is een kwetsbare status en daarom ervaarde ikzelf dat ik ook de professionele training wil hebben als doula en daarin alle achtergrondkennis paraat heb rondom het proces van bevallen. Een doula is er ter ondersteuning van de moeder en de baby maar heeft geen enkele medische rol. Ik noem mijzelf een energetische doula omdat ik vooral gericht ben om de vrouw te ondersteunen in contact te zijn met haar lichaam, in een liefdevolle energie te blijven wat er ook gebeurt tijdens de bevalling en de vrouw en haar partner te ondersteunen om te blijven bij hun wensen en daar de juiste omstandigheden voor te creeren. Het laten stromen van de oxytocine (het liefdeshormoon) is een hele belangrijke basis voor een fijne en voorspoedige bevalling.

Heb je interesse in een workshop?

Kijk dan bij de workshop Conscious Conception.