“Ik ken bijna niemand die onvoorwaardelijke liefde en vertrouwen zo consequent en concreet in praktijk brengt als Joanne.
En dat gebeurt met weinig woorden, vanuit universele waarheid en met humor, haar energie intens liefdevol en krachtig.
Door haar wakkere ….. multidimensionaliteit word ik uitgenodigd daar waar ik mijn bewustzijn soms wat laat insukkelen vanuit overlevingspatronen in 3D. Die zijn dan meteen ontmaskerd
Vaak kan ik de reizen door de dimensies die we in een sessie gemaakt hebben niet meer helemaal navertellen, maar wel navoelen.

En altijd ervaar ik naderhand meer ankering van mijn lichtbewustzijn in mijn lichaam, meer aanwezigheid, krachtiger én zachter.
Sessies werken lang door. In de maanden er op volgend neem ik in mijn dagelijkse leven veranderingen waar, in wat ik aantrek of manifesteer en hoe ik er me er bij voel.
Vaak komt opeens een bepaald aspect bij me op en valt het kwartje opnieuw, of in een andere laag. Mijn systeem is dan nauwgezet alle lagen van een sessie aan het verwerken en toetsen, bewust makend en wat niet meer nodig is loslatend. Een diepgaande en transformerende ervaring.

Dank Joanne, dat je er bent en dit werk doet!”