workshop vrouwen

Workshop voor vrouwen

Als je een workshop voor vrouwen wilt bijwonen ben je bij mij van harte welkom. Binnen mijn praktijk en ervaring verzorg ik diverse soorten workshops die speciaal gericht zijn op vrouwen. Daarbij kun je denken aan een workshop voor vrouwen welke zich richt op sacred sexuality of conscious birthing. De workshop staat helemaal in het teken van de kracht van de vrouw.

Veel voorkomende obstakels komen aan bod waar je als vrouw in het leven mee te maken kunt krijgen. Met deze workshop voor vrouwen werken je aan jouw lichaamsbewustzijn. Je komt meer in contact met jezelf en alle aspecten van vrouw zijn waardoor de emotionele, mentale en fysieke balans in je lichaam herstelt wordt. Als ervaren therapeut sta ik dan ook graag voor je klaar als je deel wilt nemen aan een workshop voor vrouwen. Vrouw zijn is iets heel moois.

Toch vinden er gaandeweg in ons leven diverse veranderingen en cycli plaats waarvan we geacht worden om daar mee om te kunnen gaan. Toch is dit niet altijd vanzelfsprekend. Er gebeurd veel in het lichaam van de vrouw. Van menstruatie tot aan de zwangerschap en geboorte geven. Ook de overgang én het bestaande liefdesleven horen daarbij.

Workshop voor vrouwen

Workshop voor vrouwen voor meer zelfbewustzijn

De gebeurtenissen in het lichaam van een vrouw zijn onlosmakelijk verbonden met het ervaren van emoties en gevoelens. Deze kunnen een plezierige, maar ook een vervelende uitwerking hebben. Zo kunnen negatieve emoties ervoor zorgen dat je steeds verder verwijderd raakt van jezelf. De vrijgekomen emoties kunnen dan eenvoudig voor vastgezette spanningen in het lichaam zorgen met vervelende fysieke en emotionele klachten tot gevolg.

Daardoor kan het zijn dat jouw levenspad onbedoeld vertroebeld wordt.Tijdens mijn workshop voor vrouwen leer je alles over lichaamsbewustzijn. Je verkrijgt nieuwe inzichten waardoor de oude of onbruikbare patronen waar je nu nog aan vasthoudt, zichtbaar worden. Door gebruik te maken van deze vorm van bewustzijn kom je meer in je eigen kracht te staan. Naast diverse workshops voor vrouwen sta ik ook graag voor je klaar als je gebruik wilt maken van een energetische energie sessie.

Daarbij werk ik als transmitter en co-creator met holografische velden. Zo werken we samen aan een hoger niveau van jouw bewustzijn en leer je hoe je jouw eigen multidimensionaliteit kunt omarmen. Neem vrijblijvend contact met mij op als je meer wilt weten over mijn workshop voor vrouwen. Ik informeer je graag over de uitgebreide mogelijkheden. Als ervaren therapeut voorzie ik je altijd van de ondersteuning die je nodig hebt.

Resoneert dit met je?
X